Montag, 14. November 2011

Η μόνη λύση είναι το πάνω – κάτω και το μέσα - έξω


Όταν η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας ήταν πολύ στο περίπου, δηλαδή πολύ κάτω από το 50%, ας πούμε στο 25%, μπορούσες να αντιστρέψεις την πρόβλεψη και να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία!
Σήμερα που όλα όσα ακούς είναι καθαρά ψέματα, αν θέλεις να βρεις την αλήθεια, να σκέφτεσαι το ανάποδο και θα βρεθείς  πιο κοντά σ αυτήν.
Όταν λοιπόν η κουστωδία που κάθεται στην κορυφή του πλούσιου κόσμου μας, που  τον κατάντησαν φτωχό και μίζερο, λέει πως σκέφτεται την ειρήνη, να ξέρεις πως προετοιμάζει τον πόλεμο, όταν μιλάει για την καταστροφή όπλων μαζικής καταστροφής,  ετοιμάζεται να τα χρησιμοποιήσει, όταν μιλάει για την καταπολέμηση της φτώχειας ετοιμάζεται να την εξαπλώσει μέχρι την Αυλή της, όταν μιλάει για πράσινη ανάπτυξη ετοιμάζεται να κάψει τα δάση, όταν μιλάει για χρυσό ετοιμάζεται να σκορπίσει κυάνιο, όταν μιλάει για αγάπη ετοιμάζεται να φυτέψει το μίσος στις καρδιές ακόμα των περιστεριών, όταν μιλάει για ευημερία ετοιμάζεται να μας σύρει όλους στην πιο άθλια  φτώχια.
Σ αυτή τη κατάσταση βοηθάει μόνο ένα: Αγνοείστε τους και κτίστε τον δικό σας κόσμο. Ας ξεσκονίσουμε όλοι μας το μυαλό μας και ας το μάθουμε να σκέφτεται ΑΝΑΠΟΔΑ!!!


Ένας κόσμος ανάποδα
Πολλά και ανάποδα πράγματα είδαμε
στον κόσμο αυτόν:
την αλεπού να κυνηγά τον λύκο
τον κλέφτη να τρέχει πίσω από τον δικαστή
τα πόδια να είναι επάνω
και το στόμα να πατά τη γη
τη φωτιά να σβήνει το νερό
τον τυφλό να διδάσκει γράμματα
να είναι τα βόδια πίσω
και ο ζευγολάτης να σέρνει το αλέτρι.

Στην όχθη ενός ανθρώπου
καθόταν ένα ποτάμι
ακόνιζε τα άλογο του
και πότιζε το μαχαίρι του

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...