Montag, 18. Juni 2012

Νουθεσίες................

"Τα κόμματα που υποστήριξαν στις εκλογές την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας (ΝΔ ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά) έχουν στην υπάρχουσα συγκυρία κρίσης την υποχρέωση να συνεργασθούν. Διαφορετικά θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την Ευρωζώνη και στη δραχμή", δήλωσε ο Κώστας Σημίτης. 

Δηλαδή, τα υπόλοιπα κόμματα δεν υποστήριξαν την ευρωπαϊκή προοπτική;
Και ας πούμε ότι έχετε μια υποψία, την ίδια υποψία που έχει και η Μερκελ και οι υπόλοιποι, την υποψία δηλαδή ότι με εξαίρεση τα τρία αυτά κόμματα, τα υπόλοιπα θα οδηγούσαν την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης που σημαίνει στην απόλυτη καταστροφή! Τότε, θέλω να μας πείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, με την ειλικρίνεια που αρμόζει και που επιβάλλεται σε ένα πρώην Πρωθυπουργό: ποιός ευθύνεται για την σημερινή κατάντια μας;
Θα μας πείτε μήπως και εσείς κύριε Σημίτη ότι φταίμε εμείς; Δηλαδή ο Ελληνικός λαός; Ας πούμε λοιπόν ότι πράγματι εμείς φταίμε, αφού μαζί τα φάγαμε, όπως είπε και ο πρώην στενός σας συνεργάτης!
Αλλά, αν φταίμε εμείς, εμείς εδώ είμαστε ακόμα. Μήπως σκοπεύετε να μας εξαφανίσετε;

Συμπέρασμα: Πολύ φτωχές οι παρατηρήσεις σας και οι νουθεσίες σας. Τόσο φτωχές που ακόμα και εμείς ο ρακένδυτοι Ελληνες σας συμπονάμε για την φτώχεια σας.

 "Έχουν επίσης χρέος να διαμορφώσουν μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση. Η αντιμετώπιση της κρίσης είναι υπόθεση πολιτικού σχεδιασμού, σοβαρής διαπραγμάτευσης και δημιουργίας εμπιστοσύνης. Δεν επιτυγχάνεται με πολιτικαντισμούς"


Δεν γίνονται αυτά που λέτε από αυτούς που δείχνετε. Είναι δοκιμασμένοι και αποτυχημένοι.
Βρείτε άλλους. Αλλιώς αφήστε μας στο πόνο μας και ας γυρίσουμε και στη δραχμή! Πιο φτωχοί να γίνουμε δεν γίνεται.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...