Donnerstag, 13. November 2014

Ηγέτες της συμφοράς.

«Θα τους συντρίψουμε, θα δώσουμε ένα μάθημα στους άσωτους και ψεύτες Ελληνες...». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση των ηγετών της Ευρωζώνης, όταν εκδηλώθηκε η ελληνική κρίση χρέους και οι Ευρωπαίοι έτρεχαν να αποτρέψουν το ντόμινο. Το αποκαλύπτει ο τότε υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ, περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο τα διαμειφθέντα σε δείπνο εργασίας των G-7, στη συνάντηση με τον Σόιμπλε και στις παρασκηνακές διαβουλεύσεις που ακολούθησαν.  

Δεν με εκπλήσσουν ούτε οι Γάλλοι ούτε οι Γερμανοί. Το μίσος τους για τους μικρούς λαούς και μάλιστα για τους Ελληνες το έχουν καταθέσει πολλαπλώς στην ιστορία.

Στις Σταυροφορίες τα έκαναν πλακάκια με τους Ισλαμιστές, όταν δεν τους έσφαζαν ή δεν τους έτρωγαν, προκειμένου να αρπάξουν και να λεηλατήσουν την Βασιλεύουσα.

Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι Γάλοι ήταν οι καλύτροι σέμπροι της.

Στην Επανάσταση λύσσαξαν να μας περιορίσουν μέχρι την Λάρισα.

Οι Γερμανοί ήταν οι σύμβουλοι των Τσετών του Κεμάλ για να οργανώσουν την γενοκτονία την οποία εφάρμοσαν στο πετσί των Εβραίων αμέσως μετά την επιτυχία τους στην γενοκτονία των Χριστιανικών πληθυσμών της Μικρασίας και Κεντρασίας.

Σήμερα τα κάνουν πλακάκια με τους Ναζίδες της Κριμαίας, αρκεί να μπούν στην μύτη των Ρώσων.

Τους Τζιχαντιστές τους δημιούργησαν και τους αφήνουν να αλωνίζουν, για να καταστρέψουν τον Ασαντ.

Τα λεφτά τους, που ένας Θεός ξέρει με τι παρανομίες και ανομίες τα μάζεψαν τα τακτοποίησαν στο Λουξεμβούργο και στα νησιά των φορολογικών παραδείσων.

Τους λαούς τους τους έχουν γραμμένους, και την Ευρώπη των λαών την έχουν ποδοπατήσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Όλες τις ιδέες της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης όπως αδελφοσύνη, ισότητα ελευθερία τις έγραψαν σ’ αυτά που δεν έχουν.

Σήμερα μας φτύνουν στη μούρη «ανθρώπινα δικαιώματα» «δημοκρατία» «ανοχή της διαφορετικότητας» προκειμένου να κάνουν τις δουλίτσες τους, να πλουτίζουν αυτοί και να φτωχαίνουν όλοι οι άλλοι.

Τον πλανήτη τον σφάζουν καθημερινά, αρκεί να εξασφαλίσουν τα φάκινγκ χρήματά τους.

Άπληστοι, ηλίθιοι, αγράμματοι! Αυτοί είναι οι ηγέτες της σημερινής Ενωμένης Ευρώπης, που μόνο ενωμένη δεν είναι.

Και τολμούν, αυτά τα πλανητικά σκουπίδια, χειρότερα από τα πυρηνικά απόβλητα που θα μας καταπιούν μια μέρα να

λένε ότι εμείς τους είπαμε ψέματα!!!

Τι λέτε βρε Θεομπαίχτες; Ποιός είπε ψέματα; Που μας υποσχεθήκατε μια Ευρώπη των λαών και κατασκευάσατε μια Ευρώπη των Τραπεζών; και όχι βέβαια γιατι έτσι σας βγήκε κατά λάθος, αλλά γιατι έτσι την προετοιμάσατε;

Μην ανησυχείτε Κυριακή κοντή γιορτή! Ο γκρεμός που ανοίξατε θα ρουφήξει και σας μαζί! Και επειδή εμείς συνηθίσαμε στην φτώχεια εσείς θα ψοφήσετε πρώτοι!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...