Donnerstag, 20. Juli 2017

Πόσο Ελληνική είναι η Κύπρος


Όταν η Γη κουράστηκε από το σφιχταγκάλιασμα του Ουρανού, πήρε ένα μαχαίρι και του κοψε τα παπάρια . Στην συνέχεια τα πέταξε μακριά και αυτά βούλιαξαν ανοιχτά της Κύπρου.

Σε κείνη της γωνιά του κόσμου, το κύμα αγκάλιασε τους ουράνιους όρχεις και τους μετασχημάτισε σε μια πανέμορφη Γυναίκα με Γ Κεφαλαίο

Η πανέμορφη Κύπριδα, η Θεά του Φωτός, του Έρωτα και της Ομορφιάς αναδύθηκε κοντά στις κυπριακές ακτές.

Σκεφτείτε, τώρα όλοι όσοι γνωρίζετε πώς ήταν η γη τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της, πρίν την εμφάνιση της ζωής και θα ξαφνιαστείτε με το ομοιότητα μύθου και επιστήμης.

Να σας θυμίσω τι λένε τα βιβλία για τα πρώτα 500 εκατομμύρια χρόνια από την γέννηση του πλανήτη γή:

«Αδαίος»
Η ατμόσφαιρα του νεαρού πλανήτη είναι ένα πηχτό μείγμα από αμμωνία, μεθάνιο, διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμούς. Η γη είναι πνιγμένη και σκοτεινή! Ηλεκτρικές εκκενώσεις, συντριπτικής έντασης συνταράσσουν τον πλανήτη συθέμελα και σκίζουν την μαυρίλα που επικρατεί παντού από τα πυκνά αδιαπέραστα στο φως σύγνεφα. Όταν ένα μέρος του CO2 ενωθεί με το οξείδιο του ασβεστίου σε ασβεστόλιθο, το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα εξασθενήσει και σιγά – σιγά ένα μέρος της θερμότητας θα διαρρεύσει στο διάστημα, με αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας του αέρα.

Οι υπέρθερμοι ατμοί θα υγροποιηθούν και καταρράκτες νερού θα αρχίσουν να αδειάζουν πάνω στον φλοιό της γης. Ο Ουρανός μαχαιρώνεται επί 40.000 χρόνια. Μάλιστα! βρέχει πάνω στον νεαρό πλανήτη επί 40.000 χρόνια αδιάκοπα. Ένας αρχέγονος ωκεανός θα καλύψει τη γη από άκρη σε άκρη……

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...