Donnerstag, 17. August 2017

Τα μυστικά του Βοσπόρου


Τον προηγούμενο μήνα μαζί με την real news μοιράστηκε και το δίτομο βιβλίο του Αμερικανού Πρέσβη στην Κωνσταντινούπολη κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο H. Morgenthau. Μεγάλη ευκαιρία, καθώς το θαυμάσιο αυτό βιβλίο είχε εξαντληθεί.

Διαβάζοντας το, θυμήθηκα αυτόν τον άθλιο «ιστορικό» που τόλμησε να μας πει, ότι εμείς οι Έλληνες κάναμε βρώμικο πόλεμο στους εισβολείς!

Ποιος; ένας Γερμανός!
Την γενοκτονία των Αρμενίων, δεν την ενέπνευσαν απλώς αυτοί στους Τούρκους, εκμεταλλευόμενοι τον φανατισμό, που απορρέει από την θρησκεία τους, αλλά την διέταξαν οι ίδιοι, καθώς ήταν οι αρχηγοί του Τουρκικού στρατού. Επίσημα και με τη βούλα!
Επίσης, ήταν οι πρώτοι τζιχαντιστές!
Οι Γερμανοί, που έστειλαν εν έτει 2015 τον άθλιο Κάρλ Χάϊντς Ρίχτερ, να μας εξηγήσει πώς οι Κρήτες πολέμησαν βρώμικα τους εισβολείς, και δεν τους χάϊδεψαν πριν τους πυροβολήσουν, διαθέτουν ένα ακραίο βρώμικο μυαλό.
Όχι πως οι Εγγλέζοι πάνε πίσω, αλλά αυτοί οι δεύτεροι είναι πιο έξυπνοι και βγαίνουν λάδι από τα εγκλήματά τους.
Οι Γερμανοί είναι και εγκληματίες πολέμου και χαμένοι. Γι αυτό το καλύτερο που έχουν να κάνουν από εδώ και στο εξής, είναι να ζητάνε έλεος από τους Αρμένιους, τους Ασσύριους, τους Έλληνες, τους Σέρβους, τους Εβραίους και τους Αφρικανούς, γιατί όπου πάτησαν το πόδι τους μόνο αίμα και ερείπια άφησαν.
Για να μην βγάλω όμως και τους Τούρκους λάδι! Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι ότι στην Γενοκτονία έλαβαν μέρος εκτός του στρατού και της αστυνομίας και απλοί χωρικοί. Κατέβαιναν από τα χωριά τους με ρόπαλα και σκότωναν τους μισοπεθαμένους Αρμένιους.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...